Lijnden: Man gewond bij verkeersongeval op de A5

Man gewond bij verkeersongeval op de A5 bij LijndenLijnden, 22 december – Een automobilist is zondagmiddag gewond geraakt bij een verkeersongeval op de A5 bij Lijnden. De man reed rond een uur over de A5 ter hoogte van de verbindingsweg naar de A9 toen het mis ging.

Vermoedelijk als gevolg van een mislukte inhaalmanoeuvre botste de man tegen een andere auto en raakte vervolgens in een slip en kwam in de vangrail tot stilstand.De brandweer moest eraan te pas komen om de bestuurder voorzichtig uit zijn voertuig te bevrijden.

Na de eerste zorg is hij vervolgens met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. De inzittenden van de andere auto bleven bij het ongeval ongedeerd. De verbindingsweg naar de A9 was door het ongeval afgesloten voor het verkeer.

Fotografie: Michel van Bergen

 

Man gewond bij verkeersongeval op de A5 bij Lijnden Man gewond bij verkeersongeval op de A5 bij Lijnden Man gewond bij verkeersongeval op de A5 bij Lijnden Man gewond bij verkeersongeval op de A5 bij Lijnden Man gewond bij verkeersongeval op de A5 bij Lijnden Man gewond bij verkeersongeval op de A5 bij Lijnden Man gewond bij verkeersongeval op de A5 bij Lijnden

 

Misschien vindt u dit ook interessant?